Trukkikalusto

Vuokraamme asiakkaalle trukkikaluston ja ammattitaitoisen trukinkuljettajan erilaisiin trukkityötä vaativiin tehtäviin. Työ voi olla joko jatkuvaa tai kausiluonteista. Trukkikalustomme koostuu pääasiassa Toyotan uusista trukeista ja lavansiirtovaunuista.

Trukki toimitetaan yhdessä trukinkuljettajan kanssa asiakkaan ilmoittamaan kohteeseen, jossa asiakkaan yhteyshenkilö opastaa tarkemmin suoritettavista tehtävistä.

Vuokraamaamme trukit ovat all in one –periaatteella ja palvelumme sisältää:

  • Asiakkaan tilaama vuokralaite
  • Ammattitaitoinen trukinkuljettaja
  • Vakuutukset
  • Trukkihuollot
  • Polttoaineet

 

trukki2

Kuva2

Sähkökäyttöiset vastapainotrukit

Luotettavat Toyotan sähkökäyttöiset vastapainotrukit soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

 

Polttomoottori vastapainotrukit

Meidän käytössä olevilla Toyotan polttomoottorikäyttöisillä vastapainotrukeilla voidaan siirtää kuormia aina 3,5 tonniin asti.

BT Pinontatrukki

BT -pinontatrukki, eli pinkkari on monikäyttöinen: lavojen hyllytys, kuormien purkaminen ja lastaaminen, keräily ja normaali lavojen siirtäminen.

 

BT lavansiirtovaunut

BT Levio-mallisto kattaa kaikki lavansiirtovaunujen käyttökohteet jakeluautokäytöstä suurten terminaalien pitkän matkan siirtoihin. Malliston trukeissa on tehokkaat vaihtovirtamoottorit ja ne ovat ohjautuvuutensa ansiosta helppokäyttöisiä. BT Levio-lavansiirtovaunut alkavat pienistä kävellen käytettävistä trukeista jotka soveltuvat normaaliin varasto- tai myymäläkäyttöön.

kuv1